Totaalprijs   €0.00   


Bestellen  


Onze Keurmerken


Contactlenzen-Discounter is een Qshops Gecertificeerde webwinkel

Contactlenzen-Discounter lid van Betrouwbarewebwinkels

U bent hier:   << Vorige - Volgende >>


Daglenzen MyDay Coopervision, 30 pack


Daglenzen MyDay Coopervision, 30 pack

Artikelcode: L13188
Dag lenzen My Day Cooper vision, 30 stuks, meer.


Euro 26.95

Aantal   


Daglenzen MyDay Coopervision, 30 pack,

De MyDay Daily Disposable lenzen 30 pack daglenzen van CooperVision geven uw ogen wat ze nodig hebben, ademende contactlenzen die zo comfortabel zijn, dat u er nauwelijks aan denkt. Voor het ideale gevoel!
Scherp zicht

De My Day lenzen met Smart Silicone technology levert een contactlens met de juiste balans, zodat uw ogen veel zuurstof krijgen (die ze nodig hebben), terwijl u geniet van langdurig comfort (wat u wilt hebben). Tot aan het eind van de dag blijf je scherp zien en blijven je MyDay contactlenzen contactlenzen comfortabel zitten.

Dagelijks nieuwe lenzen

De MyDay 30 pack dagelijkse lenzen bieden het comfort van contactlenzen zonder ze dagelijks in- en uit je ogen te halen. Dit zorgt voor iedere dag schone lenzen en extra hygiëne. Daarnaast ondervind je geen ongemak van lenzenvloeistof of schoonmaken van de My Day Disposable daglenzen.

De CooperVision lenzen hebben een lichtblauwe tint om ze makkelijker uit de verpakking en lenzendoosje te halen. De tint heeft geen effect op je zicht. Mochten de lenzen vallen, dan zijn ze makkelijker te vinden. Let op: maak de lenzen direct schoon als ze vuil zijn geworden. Steek ze nooit in je mond en spoel ze niet af met kraanwater.

Merk:
Coopervision
Aantal Lenzen:
30 lenzen
Producent:
Coopervision
Sterktebereik (PWR/SPH):
+6.00 tot -10.00
Basiscurve(BC/Straal):
Mediaan / 8.40
Diameter:
14.50
Kleuren:
Amethyst
Draagtijd:
1 dag
Materiaal:
HEMA - MMA (Phemfilcon A)
Vloeistofgehalte:
55%
UV-Bescherming
Ja