Totaalprijs   €0.00   


Bestellen  


Onze Keurmerken


Contactlenzen-Discounter is een Qshops Gecertificeerde webwinkel

Contactlenzen-Discounter lid van Betrouwbarewebwinkels

DAILIES® All Day Comfort en DAILIES® AquaComfort Plus™
Verander je kijk op contactlenzen!
DAILIES daglenzen zijn uiterst comfortabele, zachte lenzen die elke dag worden vervangen.
DAILIES is de nummer 1 daglens in Europa, en is nu nog beter dan ooit.
Dank zij het gepatenteerd productieproces van DAILIES, kon aan het unieke lensmateriaal een bevochtigende component worden toegevoegd, genaamd PVA (polyvinylalcohol). Deze bevochtigende component wordt vaak gebruikt in comfortdruppels(1).
Zodra je DAILIES daglenzen inzet, komt er door de knipperbeweging van je oog een beetje van deze comfortcomponent vrij. Het is alsof een bevochtigend laagje op de lens wordt gevormd en dit de hele dag lang! Hierdoor zitten de DAILIES daglenzen comfortabeler dan ooit: vanaf het moment dat je ze inzet, tot het eind van de dag.
DAILIES daglenzen zijn een ideale optie voor wie voor het eerst lenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril -bvb tijdens het sporten, uitgaan, op reis...
DAILIES zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint, zijn ze superhygiënisch.
Aangezien DAILIES na een dag dragen worden weggegooid, mag je het in de weer zijn met flacons en lenshoudertjes ook alvast vergeten! Je start telkens met een nieuw, fris paar lenzen. 
DAILIES daglenzen zijn voorzien van een lichtblauwe handling tint: dit maakt het inzetten nog eenvoudiger! 
Er bestaan 2 soorten DAILIES daglenzen:
DAILIES All Day Comfort daglenzen zijn er voor bijna iedereen:
DAILIES AquaComfort Plus bestaat voorlopig alleen in de sferische variant. Deze lens biedt een superieur comfort door de Triple Action Moisture werking. Buiten PVA bevat deze lens nog twee andere componenten die voor bevochtiging en verfrissing van de lens zorgen.
Zelfs als je een beetje wantrouwig tegenover lenzen staat, zullen het gemak en onovertroffen comfort van DAILIES All Day Comfort en DAILIES AquaComfort Plus daglenzen je snel overtuigen!