Totaalprijs   €0.00   


Bestellen  


Onze Keurmerken


Contactlenzen-Discounter is een Qshops Gecertificeerde webwinkel

Contactlenzen-Discounter lid van Betrouwbarewebwinkels

Ruilen en Retourneren


Een verkeerd product ontvangen?
Wanneer u in plaats van het door u bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt dit door Contactlenzen Discounter kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits het door u ontvangen product niet is gebruikt en in de originele en ongeopende verpakking zit. Indien u een verkeerd ontvangen artikel retour wilt sturen, dient u van tevoren contact op te nemen met onze klantenservice voor een retour nummer. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 010-4358479 of per email naar info@contactlenzen-discounter.nl. Onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09.00 uur t/m 15.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur t/m 14.00 uur. Nadat u contact met ons heeft opgenomen inzake een verkeerd ontvangen artikel, ontvangt u van ons een email met hierin alle noodzakelijke instructies voor het correct afhandelen van uw retour. 

Annuleren
Annuleren van uw bestelling (of deel hiervan) is mogelijk door bij onze klantenservice via telefoonnummer 010-4358479 of per email via info@contactlenzen-discounter.nl door te geven welk artikel u wilt annuleren. Dit kunt u ieder gewenst moment voor de verzending doen. U kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling retour sturen mits deze onbeschadigd en ongeopend is en in de originele ongeopende verpakking zit. Neem hiervoor eerst contact met ons op voor een retour nummer. Zonder retour nummer kunnen wij uw retour zending niet verwerken. U krijgt na uw annulering het volledige bedrag binnen 14 dagen (maar meestal dezelfde dag nog) retour gestort.

Afkoelingsperiode
Met de afkoelingsperiode wordt de periode bedoeld waarin u het door u bestelde product op zicht kunt hebben. Het is niet de bedoeling dat het product in de afkoelingsperiode gebruikt wordt of de verpakking verbroken wordt. Na gebruik van het artikel vervalt de afkoelingsperiode. De afkoelingsperiode bedraagt 14 werkdagen en gaat in bij ontvangst van het artikel.

Altijd via postkantoor
Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. Contactlenzen Discounter is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten.