Totaalprijs   €0.00   


Bestellen  


Onze Keurmerken


Contactlenzen-Discounter is een Qshops Gecertificeerde webwinkel

Contactlenzen-Discounter lid van Betrouwbarewebwinkels

U bent hier:   << Vorige - Volgende >>


Daglenzen Clariti Multifocaal Coopervision, 30 pack


Daglenzen Clariti Multifocaal Coopervision, 30 pack

Artikelcode: L13246
Dag lenzen Clariti Multi focaal Cooper vision, 30 stuks - meer.


Euro 38.95


Aantal   


Daglenzen Clariti Multifocaal Coopervision, 30 pack
Het gemak van daglenzen, een goede gezondheid met siliconenhydrogel

Als het gemak van daglenzen u aanspreekt, zijn Clariti multifocale 1 daglenzen een uitstekende keuze, of u nu voor het eerst lenzen gaat dragen of af wilt van uw huidige hydrogel lenzen en wilt overstappen op de voordelen voor de gezondheid met siliconenhydrogel.
 
Siliconenhydrogellenzen laten meer zuurstof in uw hoornvlies doorlaten dan hydrogellenzen. Dat is van belang, want uw lenzen gaan er beter van “ademen” zodat uw ogen witter en helder zijn, en u een gezondere ervaring met het dragen van lenzen krijgt.

Multifocale lenzen zorgen ervoor dat u zowel van dichtbij als veraf goed en scherp kunt zien. Bent u toe aan een leesbril, of draagt u bijvoorbeeld al een multifocale bril? Dan kunnen multifocale lenzen een uitstekend alternatief voor u zijn. Multifocale contactlenzen zijn zeer prettig in gebruik. Waar u het van een multifocale bril misschien gewend was dat het leesgedeelte specifiek onderin zit, is dat bij multifocale lenzen anders. Het leesgedeelte namelijk beweegt met uw ogen mee.

Dagelijks nieuwe lenzen

De Clariti Coopervision 60 pack dagelijkse lenzen bieden het comfort van contactlenzen zonder ze dagelijks in- en uit je ogen te halen. Dit zorgt voor iedere dag schone lenzen en extra hygiëne. Daarnaast ondervind je geen ongemak van lenzenvloeistof of schoonmaken van de My Day Disposable daglenzen.

De CooperVision lenzen hebben een lichtblauwe tint om ze makkelijker uit de verpakking en lenzendoosje te halen. De tint heeft geen effect op je zicht. Mochten de lenzen vallen, dan zijn ze makkelijker te vinden. Let op: maak de lenzen direct schoon als ze vuil zijn geworden. Steek ze nooit in je mond en spoel ze niet af met kraanwater.

Merk:
Coopervision
Aantal Lenzen:
30 lenzen
Producent:
Coopervision
Sterktebereik (PWR/SPH):
+5.00 tot -6.00
Leesgedeelte sterkte
-0.25 tot en met +5.00
Basiscurve(BC/Straal):
Mediaan / 8.70
Diameter:
14.50
Kleuren:
Amethyst
Draagtijd:
1 dag
Materiaal:
HEMA - MMA (Phemfilcon A)
Vloeistofgehalte:
55%
UV-Bescherming
Ja